7+ 8 april Panis Angelica

In dit locatietheater-concert op donderdag- en vrijdagavond 7 en 8 april nemen de podiumkunstenaars van Moving Academy of Performing Arts (MAPA) ons mee in een bijzonder licht-, klank- en schouwspel. Middels mime, muziek, zang en lichtprojecties wordt de binnen- en de buitenruimte van de Groenmarktkerk getransformeerd.

BOEK HIER UW KAARTEN


MAPA maakt het mogelijk om de Groenmarktkerk op een nieuwe, magische en fysieke manier te beleven: als een levend schilderij waar het publiek in is opgenomen. Zo willen we meer mensen kennis laten maken met de bijzondere sfeer van het gebouw. Met de voorstelling “Panis Angelicus” aan de Sociale Boulevard van Haarlem zal de Groenmarktkerk met de aandacht voor de kwetsbare mens letterlijk en figuurlijk in het licht worden gezet. 

Komt dat zien!

7 april: aanvang 20.30 / ontvangst vanaf 20:15 op de Nieuwe Groenmarkt met o.a. Quinteto mujeres del Viento Florido uit Mexico.
8 april: 
aanvang 20.30 uur / ontvangst vanaf 20:15 op de Nieuwe Groenmarkt met o.a. Quinteto mujeres del Viento Florido uit Mexico.

De voorstelling in de kerk duurt tot ca. 22.00 uur en deze is zittend te beleven vanaf de banken.