Wordt donateur

Met uw donatie kunnen we zorgen dat er een maaltijd, aandacht en gezelligheid is voor ouderen een eenzame mensen. Elke gift is welkom.

U kunt hier onder eenvoudig met IDEAL een eenmalige schenking doen. Ook kunt u een vaste donatie vna €5 per maand of €60 per jaar overmaken. U geeft daarvoor machtiging af voor automatische incasso. Deze donaties worden dan elke maand of éé1 maal per jaar automatisch van uw bankrekening afgeschreven. 

Natuurlijk kunt u ook uw donatie gewoon per bank overmaken. Maak dan gebruik van ons bankrekening-nuumer bij de ING Bank:  NL27 INGB 0007784075 

Tot slot: U kunt ook schenken door middel van een overeenkomst periodieke schenking. Door deze schenkingsovereenkomst zijn uw giften aan Stichting Antonius Gemeenschap Haarlem volledig aftrekbaar in Box 1 van de inkomstenbelasting. Door deze aftrek ontvang u al snel een derde tot de helft van uw gift van de belastingdienst terug. Het jaarlijkse vaste bedrag en de minimumlooptijd van 5 jaar zijn voorwaarden van de belastingdienst. Het afsluiten van de overeenkomst is gratis, een notariële akte is niet meer nodig.

Voor meer informatie over schenkingen kunt u contact opnemen met ons bestuur.