Doneren

Met uw donatie kunnen we zorgen voor de continuïteit van onze projecten, zoals de wekelijkse maaltijd voor eenzame mensen, de high tea’s in verpleeghuizen, de Haarlemse Jongerenraad en de HATKA, de Haarlemse alliantie tegen kinderarmoede die werkt aan gelijke kansen voor kinderen en jongeren die opgroeien met minder geld.


(Als u op ‘DONEER’ klikt komt u op de betaalpagina waar veilig u met IDEAL kunt betalen.)

Donatie per bankoverschrijving

Natuurlijk kunt u ook uw donatie gewoon per bank overmaken. Maak dan gebruik van ons bankrekeningnummer bij de ING Bank:  NL27 INGB 0007784075 t.n.v. de Stichting Antonius-Gemeenschap Haarlem.

Periodieke schenking aftrekbaar voor de belastingen

U kunt ook schenken door middel van een overeenkomst periodieke schenking. Door deze schenkingsovereenkomst zijn uw giften aan Stichting Antonius Gemeenschap Haarlem volledig aftrekbaar in Box 1 van de inkomstenbelasting. Door deze aftrek ontvang u al snel een derde tot de helft van uw gift van de belastingdienst terug. Het jaarlijkse vaste bedrag en de minimumlooptijd van 5 jaar zijn voorwaarden van de belastingdienst. Het afsluiten van de overeenkomst is gratis, een notariële akte is niet meer nodig.

Voor meer informatie over schenkingen kunt u contact opnemen met ons bestuur.