design & video: 023DOEN.NL

ANTONIUS KOOKT WEER ZELF VANAF 7 JULI

Na 16 weken gesloten te zijn in verband met COVID 19 gaan we weer voorzichtig open met onze buurtkeukens. We starten in het centrum in het huis van Stem in de Stad op dinsdag 7 juli op bescheiden wijze om ook zelf even te wennen aan deze nieuwe vorm. 

We mogen op dit moment maximaal 18 gasten welkom heten in de ruimte van Stem in de Stad. Daarom werken we vanaf 21 juli met twee eetmomenten per avond: een om 6 uur en een om 8 uur ’s avonds. Dit zal anders zijn dan we gewend zijn ivm alle voorzorg maatregelen zoals de 1,5 meter afstand maar we zullen ons uiterste best doen om ook in deze omstandigheden voor een gezellige ambiance en een lekkere maaltijd te zorgen.

Onze buurtkeuken in Schalkwijk zal naar verwachting op 28 juli weer open gaan, daar kunnen we 30 gasten ontvangen. 

Voor vragen of aanmeldingen mail met Wim Blüm: w.blm@kpnplanet.nl

De Antonius Gemeenschap

Dit is een vrijwilligersorganisatie die zich op allerlei wijze inzet voor de kwetsbare mens en de droom van vrede. Eén van haar kernactiviteiten zijn buurtkeukens voor ouderen onder de titel Antonius Kookt.