Agenda

12-16 juni Jubileumverkoopweek. “Gasten aan tafel.”

Ma t/m vr. | 16.00-18.00 uur
Locatie: Share Local
Verkoop Antoniusbrood en proeverij Uiltjes bier. Met de opbrengst ondersteund u de buurtkeukens Antonius Kookt en het project “Gasten aan tafel”.

Antoniuslezing: ‘Bidden, recht doen en wachten op Gods tijd’

13 juni | van 19.30-21.30 uur
Locatie: Doopsgezindekerk
1e Antoniuslezing door Ds Martijn van Leerdam muzikaal ingeleid door Ruud Houweling.

Besloten vrijdagmiddagborrel

16 juni  | 17.00-19.00 uur
Locatie: Share Local
Het team van brouwerij het Uiltje komt op locatie met een eigen tap. Horeca uit de omgeving van Share Local verzorgen hapjes. Samen sluiten we de jubileum verkoopweek van Antonius Brood en Uiltje bier feestelijk af. Met de opbrengst ondersteund u de buurtkeukens Antonius Kookt en het project “Gasten aan tafel.” Aanmelden  via obdamjoris@hotmail.com en of wim@antonius-gemeenschap.nl of 06-33788675 .

Aperitief voor de Ziel en onthulling Verhalenbankje voor Vrede.

17 juni  | 16.00-18.00 uur
Locatie: Wijkcentrum Binnensteeds
Het Aperitief voor de Ziel en onthulling Verhalenbankje voor Vrede.   We sluiten de jubileumweek af met onze maandelijkse viering het Aperitief voor de Ziel.  In deze viering zal Franciscaanse pater Rob Hoogeboom voorgaan en het koor Voice met wereldmuziek deze laagdrempelige viering vormgeven.  In deze viering zal nadrukkelijk ook stil gestaan worden bij het belang van aanhoudende inzet voor vrede,  Het verhaal van  mensen rechten activist Aloys uit Burundi , vrijwilliger bij de Antonius Gemeenschap, opgetekend en verwerkt tot prachtig proza zal hier klinken.  De QR code die te vinden is op het bankje op de Krocht, waar u dit verhaal ingesproken door een stemacteur en met speciaal gecomponeerde muziek zal na de viering worden onthuld.  Daarna bent u van harte welkom voor een hapje en een drankje.