Lees de 1ste Antonius Lezing

Afgelopen dinsdag 13 juni heeft predikant-directeur Martijn van Leerdam van de Pauluskerk in Rotterdam een zeer inspirerende lezing gegeven in de Doopsgezinde Kerk in Haarlem. De lezing was georganiseerd door de Antonius Gemeenschap in naar aanleiding van ons tienjarig bestaan. Het is ons voornemen jaarlijks deze ‘Antonius Lezing’ te organiseren.

Martijn van Leerdam sprak over noodzakelijke vernieuwing voor alle geloofsgemeenschappen om in deze tijd relevant te blijven, want, zo stelt hij: “De kerk gaat naar de haaien!”

Hieronder vind je de link naar de integrale tekst van de lezing:

De lezing werd voorafgegaan door een optreden van Ruud Houweling. De Zandvoortse singer-songwriter vulde met zijn gitaar en zijn stem de gehele ruimte van de kerk met nieuwe liedjes. Hij werd op contrabas begeleid door Egon Kracht.

Kijk ook op onze Facebook voor een verslag van deze avond.